Fremhævede nyhederMad og drikkeNyheder

Café Fiskerlejet har fået nye ejere

-Jeg følte tiden var inde til, at der skulle ske noget nyt, og er derfor glad lykkelig over, at Anders Cruckov og Thomas Hansen vil overtage caféen, siger den tidligere ejer gennem tre år Maj-britt Saabye Hansen.

Og de to nye ejere er ikke ukendte ansigter i Karrebæksminde. Sammen driver de to iværksættere bl.a. MarineEvent, hvor Rotteøen er det store omdrejningspunkt, sammen med Blå Flag Station.
Café Fiskerlejet har på sine tre år oparbejdet en god kundekreds der sætter pris på god stemning, gode tilbud og gode produkter, noget som caféen kan levere.
-Jeg er sikker på at Fiskerlejet er i gode hænder, og fortsat vil udvikle sig med respekt for det omkringliggende område, påpeger Maj-britt Saabye Hansen, der iøvrigt er gift med Thomas, den ene af de to nye indehavere.

-Vi har ansat Maj-britt som daglig leder i caféen, og MarineEvent vil drive Fiskerlejet videre i den ånd, som hidtil har gjort cafeen til en succes, og vi er allerede igang med at planlægge den nye sæson, der skydes igang den 18. april, oplyser Anders Cruckov, der også får brug for personale, både over og under 18 år, sommeren igennem.

error: Nej!