Fremhævede nyhederNyhederTurisme

Alsidig kirkekoncert med kor, trio og soloviolinist

Karrebæk Kirke danner på onsdag den 15. maj ramme om en spændende koncert med kor, soloviolinist og akustisk trio. Der er gratis adgang og arrangementet begynder kl. 19.30.
Koret Connection er et rytmisk kor fra Karrebæk, soloviolinist Katrine Falck Damborg er fra Næstved og sang- og musiktrioen Birds Happen, bestående af Asger Baagøe, Signe Haupt og Nadja Thorbek Uldall fra henholdsvis Næsytved og Karrebæk. Så både kor og solister har stærk lokal tilknytning.
Connection synger under ledelse af Karen Nice og med akkompagnement af Preben Sørensen rytmiske sange af Ben King, Kim Larsen, Saybia, Sebastian, Eric Gadd, Alberte Winding, Mads Langer, Benny Andersen, Eric Clapton og Poul Halberg.
Soloviolinist Katrine Falck Damborg spiller musik af Monti, Kreisler og Massenet.
Birds Happen er som sagt en akustisk trio med Asger Baagøe (bas, vokal), Signe Haupt (vokal) og Nadja Thorbek Uldall (vokal, ukulele). Birds Happen synger og spiller nøgent om årstidernes skiften, lydløse fugleskrig, brudte facader, frihed og daggry.
Der er altså mulighed for at komme til en usædvanlig spændende og varierende koncert hvor unge lokale musiktalenter viser stærke eksempler fra musiklivet i Næstved og Karrebæk.

error: Nej!