Fremhævede nyhederNyheder

Barokkens Junglebog

Der er lagt op til noget af en koncertoplevelse i Karrebæk Kirke tirsdag den 24. september når aktivitetsudvalget i samarbejde med Næstved Early Music Festival , præsenterer det svensk-latinamerikanske barokensemble Villancico som kommer med musik fra “Barokkens Junglebog”.

Ensemblet kommer fra Stockholm og har specialiseret sig i latinamerikansk tidlig musik, og de er et af de førende ensembler på verdensplan på området.
I alt 15 musikere og dansere står på scenen under ledelse af Peter Pontvik denne aften.
Et enestående tilfælde at få et indblik i et eksotisk univers hvor musik og dans fra mange forskellige traditioner og kontinenter mødes i en eneste farvestrålende performance.

Musikken som stammer fra katedralernes arkiver og Jesuitternes missionærstationer i det koloniale latinamerika, og er en rejse i tid og rum: fra Mexico i nord til Uruguay i syd – fra årene 1590 til 1802 – får vi blandt andet lejlighed til at høre festlig afro-inspireret julemusik, smuk mexicansk vokal polyfoni samt et uddrag fra den første latinamerikanske opera.

Ensemble Villancico blev grundlagt i 1995 og ledes af Peter Pontvik som også er festivalleder for Stockholm Early Music Festival.
Billetter til koncerten i Karrebæk Kirke, tirsdag d.24.september kl 19.30  kan købes på dagen fra kl. 18.00 og koster 150,- kr.

error: Nej!