Fremhævede nyhederNyheder

Sange til hjertet

Pernille Wolder synger “Sange til hjertet” akkompagneret på klaver af kirkens organist, Anja Lisa Nielsen

Kom og vær med når Karrebæk Kirke åbner dørene til en koncert med temaet ”Sange til hjertet”.
Det sker onsdag den 9. juni kl. 19.00

Det er sangerinde Pernille Wolder, der akkompagneret på klaver af kirkens organist, Anja Lisa Nielsen, har spændt buen til at skyde med kærlighedstoner og de er klar med et program, der kan få selv Amor til at fælde en lille tåre.

HYLDEST TIL KÆRLIGHEDEN
-Som titlen antyder, vil publikum komme til at opleve musik og sang der går lige i hjertet, fortæller organist Anja Lisa Nielsen.
-Programmet hylder kærligheden og musikkens fantastiske evne til at kunne udtrykke følelser. Musikken er altid blevet brugt til at beskrive følelser og denne aftens program vil kigge lidt nærmere på kærlighedssange i mange forskellige udgaver. Vi skal synge sammen og der skal lyttet til mange sange, som alle fortæller en historie om kærlighed – på hver deres måde.

Programmet er blandet klassisk og rytmisk, danske sange og enkelte importerede. Tove Ditlevsen, Alberte, Monica Z og H.C. Andersen i et skønt miks med mange andre. Der er kendte toner og så vil I også blive introduceret for nye smukke sange.

Så tag din hjerteven eller nabo under armen og kom og bliv mindet om, hvad musik kan gøre ved os, når vi giver jer: ”Sange til hjertet”

For at deltage skal interesserede tilmelde sig på telefon 40 19 69 31.
I forhold til gældende retningslinjer vil der være plads til 50.

error: Nej!