Fremhævede nyhederHandelNyheder

Tonen er rå men hjertelig

Mens Hanne Pind susede rundt og ordnede hår på rockstjernerne måtte Anette (th) tage sig af kunderne i HairVision i Alléen.

-Hvad vi har lavet i sommer?
-Jo, ser du! Jeg har knoklet en vis legemsdel ud af bukserne, mens Hanne bare har været på festival.

Tonen hos HairVision i Alléen er rå men hjertelig, og frisør Anette Vilsgaard Møller siger også tingene med glimt i øjet og et skævt smil.
Men går man indehaver Hanne Pind lidt på klingen, så er det skam rigtigt nok.
-Jeg var i to uger en del af The Container Barbers team på Northside i Aarhus og Tinderbox i Odense, hvor vi klippede rockstjerne og deres crew fra tidlig morgen til langt ud på natten.
Konceptet for The Container Barber er ganske simpelt: En container, en dygtig frisør og en frisørstol med en rockstjerne i.
Og så var det bare at gå i gang.

CHAUFFØRER OG CREW
Det var ikke så meget festival, det blev tid til for Hanne, idet hun arbejdede i den åbne container back-stage, hvor den ene kendte stjerne efter den anden fandt vej, for at blive klippet, sat hår og lagt make-up.
Men det var ikke kun de kendte, der kiggede forbi.
-Når du sidder i en lastbil og kører fra den ene festival til den anden med lyd- og sceneudstyr, så er det ikke så tit vejen lige falder forbi en frisør. Så vi havde mange chauffører og crew-medlemmer, der virkelig nød at blive nusset lidt om, griner Hanne Pind, der også har planer om at deltage på et par af de store festivals til næste sommer.

OPERAEN
Men det er ikke kun til festivals The Container Barber dukker op.
-Vi havde også en tur til Operaen i København, hvor vi slog sider op, på pladsen foran den flotte opera, og så skulle det gå stærkt. Her havde vi ti minutter til at få folks hår til at sidde perfekt, så der var ingen slinger i valsen.
-Det var en rigtig god oplevelse, og gæsterne syntes det var herligt, men også en smule grænseoverskridende.
Og så tør Hanne slet ikke tænke på, hvad Hr. Møller ville have sagt til det event foran hans Opera.

RÅDGIVNING OG WORKSHOPS
-Når Hanne nu skal ud og “føjte” til sommer, så må jeg jo klare mig alene igen, siger Anette, der dog også får travlt, når hun ikke er i hjørnebutikken i Alléen.
Hun er her nemlig blevet kontaktet af en af de store spillere på leverandørmarkedet og spurgt om hun ikke ville være konsulent eller tekniker, som det kaldes, for dem omkring deres produkter.
-Det er ikke noget nyt for mig. Det har jeg prøvet før. Jeg skal så sætte mig ind i alle firmaets produkter og herefter vejlede og hjælpe frisører, hvis de har spørgsmål eller problemer med produkterne.
Derudover skal Anette afholde kurser og lave work-shops, så de to damer fra HairVision får så sandelig ikke tid til at kede sig i fremtiden.

Men bare rolig, der bliver også masser af tid til de gode lokale kunder og de mange turister, der dag ind og dag ud kigger indenfor i butikken, hvor der i øjeblikket også er god gang i julehandelen fra nabolokalet med tøj og smykker.

error: Nej!