Fremhævede nyhederNyhederTurisme

Karrebæksmindebroen lukkes i september

Teknisk Udvalg har netop besluttet, at Græshoppebroen skal renoveres i september 2020.
Det betyder, at broen vil være lukket i alt fire uger. Samtidig er det besluttet, at man arbejder videre på en model, hvor man stiller en minibus til rådighed, som frivillige kan skiftes til at bemande.
Græshoppebroen mellem Sjælland og Lungshave skal renoveres, det står ikke til diskussion. Men tidspunktet for renoveringen har været til stor debat. Udfordringen er nemlig, at jo koldere vejret er, jo dyrere bliver renoveringen. Og jo længere tid må broen holdes lukket for al kørende trafik.

SHUTTLEBUS MED FRIVILLIGE CHAUFFØRER
Men nu har Teknisk Udvalg besluttet, at broen skal renoveres før efterårsferien.
Administrationen havde stillet forslag om at lukke broen i september (uge 37 – 40) og for det stemte Helle Jessen, Hanne Sørensen, Brian Hornbek og Thor Temte.
Imod stemte Elmer Jacobsen, Cathrine Riegels Gudbergsen og Niels Kelberg.
De ønskede, at renoveringen skulle udskydes til opstart i uge 40.
Under lukningen af broen, vil beboerne på Lungshave og Enø kunne gøre brug af en shuttlebus bemandet af frivillige chauffører. Den løsning arbejder kommunale embedsmænd og Teknisk Udvalg i hvert fald videre med.

error: Nej!