Fremhævede nyhederNyhederTurisme

Markedsdage genopstår i mindre udgave

Signe Røssing har stået for Markedsdagene i en halv snes år.

Igennem den sidste halve snes år, har Signe Røssing sommeren igennem, hver lørdag, holdt markedsdage på “Den grønne Plads” i Karrebæksminde, men i år blev der også blevet spændt ben for hendes og mange andres aktiviteter.
Men nu hvor samfundet igen er ved at åbne, skulle der være mulighed for et mindre marked.

DER SKAL LIV PÅ PLÆNEN
-Jeg har talt med Signe, der ikke ønsker at stå som arrangør i år. Det er forståeligt nok, men vi vil jo gerne have lidt liv på den “Den grønne Plads” sommeren igennem, fortæller Ulla Pedersen, der også har stået bag Fællessang på Charlie og Sommer Rock.

Ulla Pedersen har taget initiativ til sommerens minimarkeder på Den grønne Plads. Her er hun i samtale med TV2’s vejrprofet Peter Tanev i forbindelse med Sct. Hansvejret og TV/2-Charlies Rock Show i 2016.

Så hun har lejet pladsen hver lørdag frem til og med 8. august af Næstved Havn.

-Derfor har vi samlet en lille gruppe kræmmere, der gerne vil være med, og vi lægger ud på lørdag den 13. juni fra 10-14.
-Vi har målt pladsen op og med 12 stader, bliv er der 7 meter mellem rækkerne og 4 meter mellem boderne. Myndighederne er blevet spurgt, og der skulle ikke være noget til hinder for, at vi kan afholde disse mini-markeder hver lørdag til og med den 8. august.

MULIGHED FOR EN STADEPLADS
-Der er udsolgt af pladser til det første marked, men der er mulighed for at interesserede kan deltage i løbet af sommeren, oplyser Ulla, der kan kontaktes på markedet på lørdag eller på mail ulla@hans-eno.dk .

Ulla Pedersens initiativ bliver der taget godt imod i sommerlandet, ikke mindst hos de omkringliggende handlende og restauranter, der også er interesseret i, at der kommer så meget liv i området som muligt, så der kan hentes “lidt af det tabte” ind i løbet af de næste måneder.

Signe Røssing oplyser iøvrigt, at hun naturligvis vender tilbage næste år med sine Markedsdage, men at hun valgte at “stå af” i år på grund af den store uvished omkring, hvad der kunne være muligt at arrangere lovligt.

error: Nej!