Fremhævede nyhederNyheder

Altid lykkelig – på godt og ondt


Kunne du tænke dig at høre et underholdende foredrag med plads til smil og værktøjer “to-go” til et lykkeligt liv, så skulle du kigge forbi til “Tirsdagstræf” den 12. oktober kl. 14.30 i Bethesda, hvor ægteparret Britta og Svenning Ravn kommer på besøg.
De har et langt og utrolig indholdsrigt og aktivt liv bag sig. Foredraget er bygget op omkring fakta, ordet på bordet-dialog, musik, digte, sange og erfaringer fra Livets skole.
Der er tale om et Ping-Pong foredrag og målet er at bevidstgøre tilhørerne om det at fastholde et godt og kærligt liv midt i en verden med livskriser og trusler. Måske mere aktuelt i denne tid end nogensinde.

ET LANGT CV
Britta og Svenning Ravn lever et aktivt liv i Greve efter 50 hektiske år i Vejleområdet. Her var livet fyldt med undervisning, arbejde med hotel, restaurant og turisme, politik, kirke og kurser i personlig udvikling og stresscoaching. Deres CV er enormt, men alderen er alligevel kun henholdsvis 74 og 75 år og så er de gift på 54. år.
Læs mere om dem her og her.

error: Nej!