Fremhævede nyhederNyhederTurisme

Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ve’ det!

Sådan sang Osvald Helmuth i Helsingørrevyen i 1963, og de to verselinjer af Erik Leth kan man godt bruge om det, der sker på De Hvide Svaner Camping i denne tid.
Når man kører forbi på Karrebækvej, er der ingen, der lægger mærke til den store aktivitet, der i øjeblikket er på pladsen.
-Vi er i fuld gang med at bygge ny handicapvenlig servicebygning til 10 mill. kroner på området, som vi håber står klar til juni næste år. Ligeledes arbejder vi på at forbedre faciliteterne omkring vores pool-område, fortæller greve Carl-Christian von Scheel-Plessen.

KENDT ANSIGT
-Samtidig har vi ansat Ole Mørkeberg som ny lejrchef.
Ole Mørkeberg er et kendt ansigt i lokalområdet, og har igennem de sidste 12 år arbejdet på pladsen og samtidig forpagtet Svanemarked og Svanegrill.
Siden oktober har han været konstitueret lejrchef, efter den tidligere lejrchef gennem 9 år Brian Ankær stoppede. Men nu må han få trykt nye visitkort med titlen Lejrchef.

NYE HYTTER TIL HELÅRSBRUG
-Vi har haft utrolig travlt med at modtage bestillinger på vores fastliggerpladser, fortæller Ole Mørkeberg.
-Det er gået over al forventning, så der bliver fyldt 100% op på disse eftertragtede pladser i 2021.
Pladsen satser på at blive en 4-stjernet campingplads fra 2022 og i 2023 håber man på at kunne præsentere de nye campinghytter.

-Vi har ansøgt Næstved Kommune og andre lovgivende instanser om lov til at opføre et antal hytter til henholdsvis 4 og 6 personer, fortæller Carl-Christian von Scheel-Plessen.
-Alle hytter udstyres med bad, toilet og køkken, og vil kunne bruges året rundt.
En del af hytterne bygges mellem restauranten og servicebygningen og andre placeres med udsigt over Karrebæk Fjord.

HÅNDVÆRKERTILBUD
-De hytter som vi i øjeblikket ligger på pladsen, vil vi flytte længere ud mod Karrebækvej, og bruge dem som udlejning til bl.a. håndværkere, fortæller greven.
Og der skal også nok komme gang i udlejningen af de nye hytter, når projektet kommer så langt. Mange bruger en campinghytte, for at finde ud af, om campinglivet er noget for dem, men derudover skal de nye hytter bruges i forbindelse med arrangementer i restauranten.
-I øjeblikket samarbejder vi med 3F Smålandshavet omkring overnatning, men det vil jo være langt nemmere, at kroens gæster kan gå lige over til deres hytte efter en fest eller f.eks. et firmaarrangement.

GODT BESØGT

Greve Carl-Christian von Scheel-Plessen fra Saltø Gods har en masse aktiviteter igang omkring vandmiljø, alternativ energi, skovbegravelse og De hvide Svaner.

Campingpladsen De Hvide Svaner er det største overnatningssted i området, med årligt lidt over 80.000 overnatninger.
-Det giver en kolossal omsætning i Karrebæksmindeområdet, men også i Næstved-Holmegaard, hvor mange af vore gæster kører ind, påpeger Carl-Christian Scheel-Plessen, der også glæder sig over de mange positive tilbagemeldinger, der kommer fra gæsterne på pladsen.
Greven lægger altid vejen forbi campingpladsen, når han er i landet. Her får han en god snak med mange af gæsterne og deltager i en masse aktiviteter og fester, for som han siger: -Vi er en familie, der driver en campingplads for familier.

Udover godset Saltø her i området, driver Carl-Christian von Scheel-Plessen også godset Gut Sierhagen i Altemkrempe i Schlesvig-Holstein, hvor han af og til tager imod danske gæster, der lægger vejen forbi med EUrejser fra Karrebæksminde.

 

 

error: Nej!