Fremhævede nyhederNyhederTurisme

Danmarks mest diskrete testcenter

Hold øje med dette banner ved indkørslen til testcentret, og gå så på opdagelse i feriecentret.

Der er absolut ingen risiko for, at du kommer til at holde i en lang kø på Enø Kystvej, hvis du har besluttet dig for at få foretages en Corona-test i Falck’s testcenter i Feriekroens tidligere lokaler i Danland, Karrebæksminde Feriecenter.
Centret blev ellers åbnet pinsedag, men ingen skilte f.eks. ved Karrebæksmindebroen eller Enø Camping fortæller om muligheden, for at få  taget en hurtigtest kun få hundrede meter væk.
Parkeringspladsen foran testcentret er også næsten helt tom, og der er meget langt mellem “kunderne” indendørs.

ÅBENT HVER DAG
Centret holder ellers åbent hver dag mellem kl. 9.00 og 19.00, og adressen er Enø Kystvej 55, hvor et unseeligt banner fortæller, at her har Falck et testcenter.
De store gule skilte med COVID-19 tekst, som man kender fra andre steder, er der ingen af, så de sender ikke strømme af lokale beboere og fremtidige turister til testcentret.
Det ligger hengemt og lever sit eget liv med en utrolig flot udsigt over Karrebæk Fjord og Næstved Sejlklub.
Måske lidt mere skiltning i selve Karrebæksminde og omkring turistområderne, ville være med til at gøre opmærksom på centret. Så behøver folk ikke at valfarte til PCR-testcentret med drive-in på Grimstrupvej eller Falck’s lyntestcentre i Grønnegade eller på Troensevej.

Landets vel nok mest gemte testcenter ligger i Karrebæksminde, i den tidlere restaurant Feriekroens lokaler i Danland. Falck, der står for centret, har markeret sin tilstedeværelse, med et lille banner ved indkørslen, men ingen henvisningsskilte ved Karreblæksmindebroen, på Sjællands-siden eller ved Enø Camping, for at lokke “kunderne” til.

 

 

error: Nej!