Fremhævede nyhederHandelMad og drikkeNyhederTurisme

Hos Fini får du “Kvalitet på Kajen”

Efter tre år som cykelbud i Storkøbenhavn, syntes Jakob Fini Pind, der blandt andet er vokset op i Karrebækstorp, at det var på tide at komme “lidt på landet igen” inden det til september går løs med studierne i kommunikation på Danmarks Journalisthøjskole.

Brødrene August (tv} og Mads Petersen lokkede det tidligere cykelbud.

KAMMERATERNE LOKKEDE
Hans to kammerater August og Toke Petersen havde sidste sommer etableret sig på “Stejlepladsen” med Petersens Pizza, og de overtalte Fini til at leje et hjørne af Marine Event, der står for udlejningen.
Den ide var det energiske cykelbud fra Nordvest-kvarteret i København med på, og snart stod der en fin lille pavillon.

I torsdags kunne Fini så åbne sin Frugt og Grønt bod, hvor han tilbyder friske kvalitetsvarer.
Nogle af varerne henter han tidligt om morgenen på Grønttorvet i Tåstrup, medens andre ting kommer fra lokale avlere i nærområdet.

SKILTENE MANGLER
-Der er en masse dygtige producenter af både frugt og grønt inden for en lille radius, og dem handler jeg med så meget jeg kan, fortæller Jakob Fini Pind.
-Men jeg må alligevel tidligt op hver dag og køre en tur på Grønttorvet, for at supplere med de ting, jeg ikke kan få lokalt. Her handler jeg så i den danske afdeling, og har fundet et par gode leverandører.
Og der er ingen tvivl om, at Fini går en travl sommer i møde.

-Priserne på Grønttorvet svinger fra dag til dag, så derfor når jeg næsten ikke at sætte prisskilte på mine varer, før de er solgt, fortæller Fini, der i torsdags kunne melde alt udsolgt, da han lukkede hen under aften.
Men så er det bare op på hesten igen næste morgen og afsted efter nye forsyninger til de mange kunder, der hele tiden kommer forbi “Stejlepladsen”, der i løbet af sommeren helt afgjort vil blive et attraktivt område med masser af aktiviteter og spændende boder og forretninger.

 

error: Nej!