Fremhævede nyhederHandelNyhederTurisme

Det har været en fed rejse

Peter Hadsbjerg fra Estate, er også ved at sælge de helt nye lejligheder i Karrebæksminde Feriecenter.

For omkring 4 år siden indrettede ejendomsmæglerne Rikke Knapmann og Johnny Rosendal Sørensen, Estate, butik på Lungshave og ansatte Peter Hadsbjerg til at stå for salg af huse i Karrebæksminde og omkringliggende øer.

-Og det har godt nok været en fed rejse, siger en smilende Peter Hadsbjerg.

Peter Hadsbjerg og Anne-Louise Lindegaard har været med fra starten i Estate-kontoret på Enø Kystvej i Karrebæksminde, hvor der er åbent hver dag.

-Dengang havde jeg tre huse at gøre godt med, så når de første kunder havde været på fremvisning i et hus, så var der ikke så mange skud mere i bøssen.
Det fik han dog hurtigt lavet om på, og idag har han og hans dygtige team taget en stor bid af kagen, godt og vel halvdelen, når det handler om ejendomssalg i 4736 Karrebæksminde.

FORNUFTIG VURDERING
Peter Hadsbjerg har 30 års erfaring i ejendomsbranchen, men alligevel er han ikke manden der praler og slår ud med armene.
-Når vi taler med husejere og sætter en vurdering, så skal den være så realistisk som overhovedet muligt. Vi vil ikke efter 3 måneder komme og sige, at det nok vil være klogt at sætte prisen 200.000 kroner ned. Det er der ingen, der kan være tjent med.

SPECIELT OMRÅDE
Lige nu er der uro i markedet, og det bliver ikke bedre af, at bankerne begynder at stramme skruen overfor folk, der gerne vil investere i fast ejendom.
-Men Karrebæksminde er et rimeligt stabilt område, hvad priserne angår, forklarer Peter Hadsbjerg.
-Der er et fast antal enheder og ledige grunde skal vi snart til at kigge langt efter. Derfor har vi en bestemt bygningsmængde, som vi kan handle med, hverken mere eller mindre. Derfor forventer jeg ikke det helt store prisfald efter corona-krisen.

STIGNING AF KØBERE FRA KØBENHAVN
Peter Hadsbjerg har konstateret, at antallet af købelystne københavnede er steget markant de sidste 3-4 år, og mange af disse fortæller, at de ikke længere er interesseret i deres sommerhus f.eks. ved Marielyst-området, der er præget af badebolde og pizzaer.
-Her i Karrebæksminde har vi et levende miljø, forskellige arrangementer næsten hver weekend sommeren igennem, gode og varierede spisesteder og caféer, og så har vi nogle gode forretninger og et street-marked under opbygning.
Og så er køretiden fra Københavnsområdet på kun godt en time.

IKKE MED I SKILTESKOVEN
For Peter Hadsbjerg har det været en dejlig opgave sammen med sit lille team i forretningen, at få virksomheden på landkortet i ferieparadiset.
-Jeg oplever søde og imødekommende mennesker, når jeg er kommet rundt for at vurdere og sælge huse. Så er det jo en fornøjelse at tage på arbejde, også selv om det måsker er i weekenden eller på en helligdag.
Mange ejendomshandlere skilter ved “de store veje” med, at de har et hus til salg oppe ad sidevejen. Det gør Estate og Peter Hadsbjerg ikke.
-Så kunne vi have et skilt stånde ved hver sidevej i hele området, griner han, og det ville blive halvdyrt.
-Så er det sjovere at have skilte stående med “Solgt” foran de egentlige huse, indtil de nye beboere overtager dem.

error: Nej!