Fremhævede nyhederNyhederTurisme

Husk lige hullerne efter digebyggeriet!


I de seneste par dage har der været livlig aktivitet på Enø Kystvej og Ved Broen omkring kommunens store parkeringsplads på Lungshave. Der har kørt op til flere asfaltsjak og fræset, lappet og lagt den fineste asfalt på veje og en del af den store p-plads til glæde for både festboende og turister.

ENSRETNING
I løbet af meget kort tid følger det sidste stykke af Ved Broen efter.
Det er stykket ud til kanalen fra Fiskehuset Enø og op til broen, et stykke der samtidig gøres ensrettet i vestlig retning. Der vil også blive opsat lidt blomsterkrukker, så det mest af alt kommer til at ligne en gågade, lidt ligesom oppe i Ramsherred i Næstved.
Det skal nok blive godt, når bare trafikanterne så vil acceptere og rette sig efter de skilte, der bliver sat op i forbindelse med ensretningen.

GAMMEL REGNING
Mange der færdes i Karrebæksminde mindes nok de mange måneder, hvor store tonstunge maskiner dagligt kørte frem og tilbage over broen hen til området bag SPAR og 3F for at hente materialer i forbindelse med bygningen af diget rundt om Enø og Lungshave.
Da byggeriet var færdigt for denne gang, forsvandt entreprenøren og det materiel der var blevet brugt, men den smadrede vej Langelinie, der munder ud i Karrebækvej, blev der ikke gjort noget ved. Den var efterladt med store huller. Det er til stor gene for trafikanterne og cyklister og fodgængere skal også passe godt på, når de vil bruge vejen.
Det ville klæde entreprenøren, Digelauget og Næstved Kommune at få reetableret dette stykke vej til glæde for alle. Så er den gamle regning betalt.

 

error: Nej!