Fremhævede nyhederNyheder

Politidirektøren på besøg i Bethesda

Det er juraen, der har fyldt meget i 60 årige politidirektør for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Lene Franks liv, og har ført hende igennem en hel del stillinger, som de fleste kun har hørt om.
Tirsdag den 8. marts kl. 14.30 kommer hun til Tirsdagstræf i Bethesda i Karrebæk, og vil fortælle lidt om sit liv og en hel del om, hvad hendes arbejde i dag består i, og hvordan politi etaten er bygget op og fungerer i dagligdagen.

FLOT KARRIERE
Lene Frank, der bor på Lundshave lige ved broen, er uddannet cand. Jur. og startede som politifuldmægtig hos Politimesteren i Frederikshavn. Med job i bl.a. Aalborg og Hjørring Politi, havnede hun i Rigspolitiet, hvor hun har været politimester og politidirektør. I 2012 blev udnævnt til politidirektør for Sydsjællands og Lolland-Falsters politi.
Under sit ophold i det sydsjællandske og på omkringliggende ører, har hun i et år været udlånt som direktør i Politiområdet og medlem af direktionen i Rigspolitiet, men blev den 1. august 2021 genudnævnt til politidirektør for Sydsjællands og Lolland-Falsters politi.

UDVIKLING TIL GLÆDE FOR BORGERNE
-Jeg var selvfølgelig glad for, at jeg kunne fortsætte som politidirektør i dansk politi nogle år endnu. Endnu mere glædeligt er det, at jeg får mulighed for at videreføre arbejdet i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi sammen med politikredsens mange dygtige ledere og medarbejdere, siger Lene Frank i den forbindelse, og fortsætter.
-Vi har i en årrække sammen arbejdet målrettet blandt andet med at udvikle vores borgernære politibetjening, og jeg ser frem til at være en del af den fortsatte udvikling til glæde for vores borgere.

 

error: Nej!