Nyheder

Sydlandsk septemberaften på Den grønne Plæne

Der bliver sydlandsk stemning på den til den tid forhåbentlig Grønne Plæne i Alléen, når Karrebæk Idrætsforening i samarbejde med Lokalråd Karrebæksminde arrangerer Spansk Sensommer Fest.
På menuen er spansk velkomstdrink, fiskeforret fra Martens Røgeri og helstegt pattegris til hovedret. Deserten bliver der mulighed for at tilkøbe ved den lille bod, som Vaffelbageriet Enø kommer med.
Kaffen kan ligeledes købes hos Kafenø, der kommer med “Madam Blå” til festen.

Players spiller op til dans sammen med DJ.

MUSIK OG DANS
Det er igen en af områdets ildsjæle Bo Grauman, der har fået ideen til denne “grisefest”, som mange danskere kender fra deres rejser til Spaniens sol og sommer for mange år siden.
-Nu vil vi prøve at genoplive den gamle tradition, siger Bo Grauman.
Men grisefest, vil han ikke kaldet det, så det blev til Spansk Sensommer Fest – der sikkert udarter sig til en rigtig god aften med sydlandsk stemning, når hele arrangementet løber af stablen den 17. september fra kl. 18.00.
-Der vil naturligvis være underholdning, hvor de populære Players spiller op til dans, afløst af en disc jockey med de populære hits på menuen.

BILLETSALGET STARTER IDAG
-Der bliver rejst et gigantisk dansetelt på plænen, og der åbnes for gæsterne fra kl. 16.00, mens pattegrisene snurrer lystigt på deres spyd udenfor, fortæller Bo Grauman.
I løbet af aftenen vil der også være mulighed for at nyde en cocktail fra Avenue Cocktailbar.
Billetter til arrangementet kan fra idag mandag kl. 14.00 købes hos Martens Røgeri.

Louis Holm Kristensen

AKTIVITETSUDVALG
Igennem mange år har formanden for Karrebæk Idrætsforening Louis Holm Kristensen forsøgt at samle lokalområdets forskellige foreninger til at lave noget i fællesskab. Men alle foreningerne har ment, at netop de var verdensmestre og vidste bedst.

Den indstilling er nu ændret, måske fordi det idag er utroligt svært at finde frivillige hjælpere og bestyrelsesmedlemmer, der vil gøre en indsats, så for kort tid siden dannedes “Aktivitetsudvalget” af Karrebæk Idrætsforening, Lokalråd Karrebæksminde, Karrebæksminde Fiskeriforening og endelig Karrebæk- og Karrebæksminde Erhvervsforening.

-På den måde kan vi bedre markedsføre os og vise foreningerne frem, fastslår formanden for Lokalråd Karrebæksminde, Søren Knudsen, der sammen med sin bestyrelse i øjeblikket er travlt optaget af at finde ud af mere om den kommende energiforsyning i Karrebæk sogn.

Louis Holm Kristensen, KIF, initiativtager Bo Grauman og Søren Knudsen, Lokalråd Karrebæksminde, på det der gerne skulle blive til Den Grønne Plæne.

 

error: Nej!