Fremhævede nyhederNyhederTurisme

Der kom cirkus til byen, og de rejste det store telt

Folkekære Peter Belli synger om og lovpriser cirkus i Thøger Olesens oversættelse af The night they drove old dixie down. Peter er stor fan af cirkus og miljøet omkring, og det er der mange andre danskere der er.
Ved gallapremieren på Bellahøj i starten af april, kunne cirkusdirektør Benny Berdino nemlig fortælle, at der allerede var solgt over 70.000 billetter i forsalg til Cirkus Arenas mange forestillinger landet over.
Også salget til forestillingen på søndag her i Karrebæksminde går strygende. Det kan konstateres på Cirkus Arenas hjemmeside, hvor der også kan købes billetter.

FORSINKET JUBILÆUM
Cirkus Arena blev etableret af Arne Berdino Olsen i 1955 og 65 års jubilæumssonen er blevet lidt forsinket på grund af en ondartet virus, men nu brager Cirkus Arena der ud af.
Cirkus Arena fejrer 65 års jubilæum her i 2022 med Bubber og Julie Berthelsen i spidsen. Med sig har de smukke heste, duftende savsmuld og prisbelønnede verdensartister – dét er rigtig cirkus!
Publikums favoritduo Duo Costache vender tilbage til manegen med nye vilde luftnumre, når de demonstrerer ekstrem muskelkraft og balancerer i luften på deres perch-stang.
Forestillingen byder også på flotte heste, søde hunde og de super dygtige trapezartister Flying Wulber, der svinger sig højt oppe under teltdugen og flyver i luften fra trapez til trapez. Flying Wulber er altid klar til at gribe hinanden og deres elegante samspil i luften er et imponerende syn.

SAMLER HELE FAMILIEN
-Vi oplever, at vi har skabt et koncept, som publikum synes om og vil genopleve, fortæller Benny Berdino i forbindelse med jubilæumsforestillingen.
-Det er rigtig cirkus, der samler hele familien om en oplevelse, de kan være fælles om. En fascination af det ekstraordinære talent. En række verdensartister der har trænet sig op til at kunne det næsten fysisk umulige, og med Julie Berthelsen og Bubber ved roret er der garanti for, at det stadig bliver i øjenhøjde med publikum.
-Bubber er en stor del af min cirkusfamilie, og det glæder mig, at han for 9. gang har sagt ja til at rejse med os ud i landet og sprede cirkusglæde til store og små. At vi så ovenikøbet har fået den talentfulde sangfugl Julie Berthelsen med på rejsen, gør, at vi står med et rigtig stærkt jubilæumsteam i 2022.
Forestillingen løber af stablen på Stejlepladsen i Karrebæksminde på søndag den 26. juni kl. 14.00.

 

 

 

error: Nej!