ForeningerFremhævede nyhederNyhederTurisme

Heidi be’r bare guderne om godt vejr

-Her skulle der gerne komme 10.000 gæster i løbet af lørdagen, fortæller Heidi Mørkeberg fra Karrebækstorp. Hun er nemlig formand for Danmarks største havefest, Danmark Dejligst, der fyrer et brag af et program af på lørdag på De hvide Svaner.

MANGE FRIVILLIGE
Arrangementet, der indtil 2019 var ledet af musiker og sanger Rasmus Nøhr, kræver en masse frivillige hjælpere, og de er kommet i stort antal fra lokale foreninger, der på den måde kan tjene en skilling til klubkassen.
Havefesten starter kl. 10.00 og fra 12.30 er der musik frem til klokken 22.00, hvor der sluttes af med et fyrværkeri over Karrebæk Fjord.
Vejrudsigten siger fuld sol og op til 24 grader, så der bliver ganske givet gang i de mange boder, der sælger mad og drikkelse på pladsen.

SKUM UDEN PFOS
Der bliver forskellige arrangementer på pladsen, så ingen behøver gå og kede sig for der er mulighed for bl.a. at spille banko, besøge kræmmermarkedet og børnene kan glæde sig til det store skumbad, uden PFOS.
Et stort madmarked med 8 foodtrucks er kørt i stilling på pladsen, så ingen behøver at sulte.
Musik bliver der også nok af. På scenen vil der være underholdning af forskellige lokale bands, inden Rasmus Nøhr går på scenen klokken 17.00. Herefter er det festorkestret Zididadas tur og En Lille Pose Støj runder arrangementet af.

MANGE SPONSORER
Arrangementet har igennem årene fået et godt ry, og lokale sponsorer og erhvervsforening har givet Heidi Mørkeberg mulighed for at lave dette arrangement. Hovedsponsorer er Næstved

Kommune, Trelleborg Fonden og Spar Nord Fonden, som tilsammen sikrer arrangementet godt 150.000 kr.

Når regnskabet gøres op, skulle der gerne være et pænt overskud, og noget af dette bruges på udsatte børn i Næstved Kommune.
Det er gratis at komme ind til Danmark Dejligst, men der skal betales 20,-kr. for parkeringen, hvis man kommer i bil. Men bussen holder også lige udenfor døren.
Karrebæk IF, Hyllinge IF, Klub Næstved og Svolvstikkerne stiller med frivillige til dette store arrangement, og de kan glæde sig over vejrudsigten, der lover fuld sol og op til 24 graders varme. Så det håber Heidi Mørkeberg på, selv om vi andre undrer os over, hvorfor meteorologer altid går rundt med en paraply.

-Det er her, der gerne skal være fyldt op med glade mennesker på lørdag, siger Heidi Mørkeberg til Stefan Juhl Toftager Larsen fra Spar Nord Næstved, der kiggede forbi med 14.000 kr. fra bankens fond.

 

 

error: Nej!