Fremhævede nyhederHandelNyhederTurisme

Sauna, det kolde gys og lidt bobler

Hvis du godt kan lide at gå i sauna, kaste dig i de kolde bølger og måske nyde et glas bobler ind imellem, så var det måske en ide at kigge forbi Marineevents hjemmeside.
Her har det igennem det sidste lille års tid været muligt at leje saunatønden med plads til 5 personer, og i uge 7 fra 13.-19. februar tilbyder de samtidig en flaske bobler til de første 10 tilmeldinger.

SAUNA I KANALEN
Tønden ligger med nok en af Karrebæksmindes bedste udsigter, i kanalen ved Marineevents bådudlejning, for enden af Ved Broen med udsigt over kanalen og til brinken på sjællandssiden.
Hos Marineevent er der om sommeren en livlig aktivitet af båd-, kano-, paddel- og cykeludlejniung og Mikkel Hvitfeldt Hansen har nogle lange dage med at betjene de mange kunder og give dem en grundig vejledning i brugen af det lejede.
I øjeblikket er det saunatønden, der tager hans tid. Her skal tændes op i ovnen i god tid inden gæsterne kommer og der skal gøres godt og grundigt rent mellem hvert hold, der sveder i tønden, ligesom drikkevandet til at smide over de varme sten også hele tiden skal fyldes op.
Mikkel elsker jobbet og gæsterne sætter stor pris på hans gode service.
Har du fået lyst til at kigge lidt nærmere på ledige tider i saunatønden, kan du klikke her.

Mikkel Hvitfeldt Hansen har tændt op og gjort rent i saunatønden hos Marineevent for enden af Ved Broen, og der følger en flaske bobler med til de første 10 bookninger i uge 7.

 

error: Nej!