Fremhævede nyhederNyheder

Byens julemarkeder

Julen står snart for døren, og inden vi ved af det, er stegen og anden i ovnen, de brunede kartofler og rødkålen ved at være klar på komfuret og juletræet står pyntet i stuen.

Men inden vi kommer så langt, så var det måske en ide at smutte forbi nogle af sognets julemarkeder i den kommende og næste weekend.

STOR SUCCES MED NYE MARKEDER
Sidste år opstod to nye julemarkeder, idet Karrebæksminde Fiskeri- og Bymuseum pludselig meddelte, at de ikke ønskede at lave det traditionsrige og godt besøgte julemarked.

Så de mange udstillere måtte i en forfærdelig fart, finde andre steder at afsætte de mange varer, som de havde fremstillet siden sidste års julemarked.

Og det blev til to markeder. Et i menighedshuset Bethesda på Kirkebakken lige over for kirken og et i Earth Collection, Gl. Brovej 31 lige ned til kanalen.
Disse to markeder slår igen dørerne op den 24. og 25. november med mange former for håndarbejde, pileflet, dekorationer og kranse, nisser, gran, frugt og meget mere.
Der bliver også mulighed for at købe en æbleskive og lidt varmt at drikke.

I Bethesda er der åbent begge dage fra 10-15 og i Earth Collection er det fra 10-16.

BODILS GARAGE-JUL
Endelig holder Bodil Kragelund Rasmussen, der iøvrigt også er med i Earth Collection, åbent i sin garage den 1. og 2. december fra 10-16, hvor der også er et masse spændende håndarbejde til salg. Adressen er Alléen 10, og her får de besøgende mulighed for at tage Bodils store produktion at spændende og sjove brugsgenstande i nærmere øjesyn.

error: Nej!