Fremhævede nyhederNyhederTurisme

Stemningsrejse i musik

På søndag den 16. juni slår Karrrebæk Kirke dørene op for en inspirerende stemningsrejse gennem skønne viser, duetter, arier med musik af store komponister. Og her taler vi om bl.a. Franz Lehár, Georges Bizet, Kai Normann Andersen og George Gershwin.
Det er den norsk/danske operasanger Berit Meland og Skuespiller Kristian Boland, der tager tager os med på rejsen gennem forår, sommer og sol, iblandet kærlighedsfornemmelser, humor og rørende øjeblikke.

SPILLER PÅ MANGE STRENGE
Berit Meland er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og på Opera Akademiet i København, hvor hun studerede hos professor Susanna Eken, Kirsten Buhl Møller & Tonny Landy.
Berit er kendt for sit bemærkelsesværdige kreative talent, som hun bruger til at skabe nye koncerter og shows rundt om i Skandinavien.

Kristian Boland er uddannet som skuespiller ved Århus Teaters elevskole 1980-83. Han debuterede som Plys i “Plys og Plastic” på Gladsaxe Teater i 1983. Han har både som sanger og skuespiller været tilknyttet flere københavnske teatre og medvirket i adskillige turné-forestillinger og tegnefilm samt produktioner for radio og tv.I alt er det blevet til 35 års erfaring som skuespiller og musicalsanger. Desuden var Kristian Boland Instruktøren bag den store opsætning af Evita i Næstved i 2017

Det spændende arrangement starter kl. 16.00 og billetter á kr. 100,- kan købes ved indgangen fra kl. 15.20.

error: Nej!