Nyheder

Fra fattiggård til luksusboliger

Det var en glad bygherre Ole Petersen fra Kyse, der idag kunne præsentere den første af ialt 6 lejligheder i bygningen på Vesterhavevej 1 i Karrebæk.
Ejendommen blev opført i 1870’erne som fattiggård, men har senere huset alderdomshjem, misbrugscenter og til sidst asylcenter.

ALTANER MED FJORDKIG
-Der bliver lavet fire lejligheder på omkring 90 kvm. og 2 på 1. salen på hver 144 kvm. med altaner ud mod Karrebæk Fjord, siger Ole Petersen, der er utrolig glad for, at den første lejlighed nu kan sættes til salg hos den lokale mægler i Alléen.

Der er ikke sparet på materialerne i den første lejlighed, og Ole Petersen har grund til at være lidt stolt.
-Vi har ikke sparet på tingene, siger bygherren.
-Der er blevet brugt materialer, som om det var mig selv, der skulle flytte ind. Tingene skal bare være i orden.
Udover pæne store rum, er der også en flot stor terrasse til de 4 lejligheder nedenunder og der opsættes altaner på 1. salen.

TROEDE PÅ PROJEKTET
Ole Petersen driver et pænt stort landbrug ved Kyse, men han har også næse for, hvad der ellers er muligheder i, så da han pludselig stod med det gamle plejehjem, begyndte ideerne at tage form.
-Jeg har altid troet på projektet, og da muligheden bød sig for at lave det om til ejerlejligheder, gik jeg straks igang.
Projektet har været hele møllen igennem det politiske og administrative system, og nu begynder det for alvor at tage form.
Håndværkerne er allerede i fuld gang med de næste lejligheder, og inden længe kommer turen til 1. salen, hvor de to store lejligheder skal indrettes, men først skal det elevatortårn, som kommunen i sin tid klaskede på bygningen, fjernes fra jordens overflade.

Se tegningerne her.

error: Nej!