Fremhævede nyhederNyheder

Kamp om pladserne overtalt i Karrebæksminde

Der er kamp om pladsen, både på stranden, i vandet og på vejen, når de mange hundrede atleter i morgen lørdag den 1. juni indtager Karrebæksminde for at afvikle den store triatlon.
Næstved Kommune opfordrer til at man kommer og hepper på de glade atleter, men at man lader bilen stå der hjemme.

KARREBÆKSMINDEBROEN BLIVER EN UDFORDRING
Arrangørerne bag dette store private arrangement håber naturligvis på godt vejr, så alle deltagerne og deres fans får en god oplevelse.
Men Karrebæksmindebroen kan måske stikke en kæp i hjulet.
Allerede for to år siden var den lappet med træplader, fordi den var hullet, og det er så sandelig ikke blevet bedre i de forløbne år.
Nu er det ikke kun lapper på selve broen atleterne skal tage sig i agt for. Nej, der er udlagt jernplader, de såkaldte køreplader, på begge sider af broen, så hvis vi får en lille smule regn, bliver de lige så glatte som stenene på Axeltorv ved “Slattenpatten”, og så skal tungen holdes lige i munden når broen passeres.

BUSKØRSLEN INDSTILLET
De forgående år har der været kaos og også i år, forventes det at arrangementet giver store gener for de lokale borgere og sommerhusejere, især hvis de skal fra Sjælland til Lungshave og Enø.
Således er der begrænset mulighed for tilkørsel til Lungshave og Enø fra kl. 10 til 17, ligesom busdriften er indstillet til de to øer i samme tidsrum.

FESTLIGT ARRANGEMENT
Parkeringspladser i området er totalt overfyldte og på de omkringliggende villaveje, kan man ikke sparke sig frem for parkerede biler.
Men selve arrangementet er et festligt skue!

 

error: Nej!