Fremhævede nyhederHandelNyheder

Så er julen skudt igang

Tre julemarkeder og en julestue er hvad der bydes på af julerier i år.

Når nu julen kommer som en stor overraskelse år efter år, den 24. december, så er det en god ide at være god tid med forberedelserne. Og det er der så mange, der er.

Også  i Karrebæk Sogn, hvor der blev lagt ud i weekenden i Bodils Garage i Alléen.
Her udstiller og sælger iderige Bodil Kragelund Rasmussen mange af de ting, som hun har fremstillet i løbet af det forgangne år.

FORBRUGERVENLIGE ÅBNINGSTIDER
Bodil er meget produktiv og kan derfor også holde åbent i weekenderne 16.-17. og 30. november samt 1. december i Alléen 10.
I weekenden 23.-24. november er hun traditionen tro med i julemarkedet hos Earth Collection, Gl. Brovej 32, hvor også andre kreative damer deltager med deres spændende gaveideer, julepynt og granting.
Alle dage, både i Alléen og på Gl. Brovej, er der åbent 10-16 og det skulle ikke undre, om der var en kop kaffe eller et glas gløgg til alle dem, der lægger vejen forbi.

PONYRIDNING OG ÆBLESKIVER
Men det er ikke kun nede ved Kanalen det hele foregår.
I menighedshuset Bethesda på Kirkebakken 7, står den også på julemarked i weekenden 30. november og 1. december, begge dage fra 10-15.
-Her er der også god mulighed for at gøre et godt køb, fortæller tovholder på arrangementet Gitte Wittrup fra Menighedsrådets Aktivitetsudvalg.
-Der vil blive solgt forskellige juleting og brugskunst, julegran, kranse og puder, og så er der æbleskiver og kaffe til at varme sig på. Og vi skal heller ikke glemme, at 4H fra Karrebæk igen i år kigger forbi med nogle af de ting, de har fremstillet, og så er der mulighed for at de mindste kan få sig en ridetur.
Det er iøvrigt den nyvalgte formand for Karrebæk Menighedsråd Carsten Storgaard, der har lovet at hjælpe til med at lave æbleskiver og kaffe.

JULEMAND OG SPONSERET GLØGG
Endelig oplyser Karrebæksminde Fiskeri- og Bymuseum, at de holder julestue søndag den 24. november fra 14-16, hvor julemandet har meldt sin ankomst, fulgt godt på vej af lokale ryttere. Når juletræet er tændt, er der risengrød og saftevand i museet og så har 3F-Smålandshavet sponseret gløggen.

error: Nej!