Fremhævede nyhederHandelNyheder

Helle giver dine negle nyt liv

I en halv snes år har Helle Erichsen lavet nye negle på sig selv.
Et liv med heste på gården, hvor hun boede, resulterede ofte i en knækket negl, og så måtte hun igang.
I starten var hun autodidakt, altså selvlært, men hun var åbenbart god til det, for veninderne begyndte også at bede om hendes hjælp, når de var løbet ind i de samme problemer.

MANGE MULIGHEDER
-Nu er jeg nyuddannet negletekniker, smiler Helle på klinikken, der er indrettet i familiens villa på Mikkelhøj, hvortil hun og familien flyttede for godt et års tid siden.
Efterfølgende har hun taget specialkurser, for at kunne arbejde med mange forskellige metoder.
-Jeg arbejder i Gel-negle, der ikke skader kundens egne negl. De er stærke og holder længe, og så kan de varieres på mange måder. Det er helt op til kunden, om det måske skal være naturnegle, negle med lidt glimmer eller en sten, eller måske franske negle.
Der arbejdes med tipper, skabelon og egne negle, og der er et væld af gel polish farver at vælge imellem, og der kommer flere til, lover Helle.

IKKE KUN TIL FEST
De kunstige negle, som Helle Erichsen bruger, er utrolige holdbare, og ikke noget der bare lige fjernes, hvis de er sat på til en fest.
-Neglene skal files af, stille og roligt, så den naturlige negl ikke beskadiges, påpeger Helle, -og der kan ikke anvendes neglelakfjerner.

De næste uger frem til 30. april mangler Helle modeller at øve sig på, til nedsat pris.
Du kan læse mere og blive medlem af Helles Facebook-gruppe “Beauty2You” her.

HELLE ERICHSEN har åbnet Beauty2You på hjemadressen på Mikkelhøj 29, hvor hun laver negle.
error: Nej!