Fremhævede nyhederHandelNyheder

Folk er blevet langhårede

Der er ingen tvivl om, at folk er gået og er blevet langhårede i den tid Danmark har været lukket ned og frisørerne landet over ikke har kunnet betjene deres mange kunder.
Men der skete godt nok noget, da meldingen om at frisørerne måtte åbne deres butikker igen på mandag.

Hanne Pind, der er indehaver af HairVision i Alléen, måtte se sin hjemmeside lagt ned.
-Min telefon har kimet som aldrig før. Vores mange kunder ville bestille tid direkte på telefonen, og det er jo herligt, siger hun.
-Jeg glæder mig til at komme i gang igen sammen med Anette. Det bliver rigtig dejligt, selv om jeg lige nu har planlagt en tur i sommerhus ved Kalundborg. Det bliver så kun en weekendtur, når jeg er færdig med at tilrettelægge åbningen på mandag.

MIN LÆNGSTE FERIE
Hanne har nydt at “holde fri” sammen med sine børn Karmen på 10 år og Sylvester på 7.
-Jeg har aldrig tilladt mig at have så lang en ferie, fortæller Hanne.
-Det har været dejligt at holde hjemmeskole og så har vi også leget lidt mere opdragelse ind i hverdagen end vi plejer, altså noget med at rydde op efter sig, siger Hanne med et stort smil.

Nu venter Hanne, Anette og deres mange kolleger landet over på at der kommer klare linjer omkring, hvordan genåbningen af de mange frisørforretninger skal forløbe.
-Det er muligt, at Anette og jeg skal skiftes til at gå på arbejde, men det må vi lige se på, når informationerne kommer. Men jeg savner mine kunder og min saks!

Mens Hanne Pind og Anette (t.h.) glæder sig til at komme igang igen på mandag i HairVision i Alléen.
error: Nej!