Fremhævede nyhederHandelMad og drikkeNyhederTurisme

Mac-K blæste liv i Karrebæksminde

Himlen var blå, parkeringspladserne fyldt godt op, caféer og restauranter åbne og så var det ingen sag for Mac-K at blæse liv i Karrebæksminde og dermed også markere indvielsen af Fiskerlejet og Marine Events nyetablerede petanquebane, som i daglig tale kaldes P-tang banen.
Næstved Havns formand Kristian Skov-Andersen kom lige fra en 86 kilometer frisk cykeltur, ned for at skære rebet over til den nye bane og sende den første kugle afsted.
Spillereglerne finder man over bænken på banen, og kugler kan lejes i Fiskerlejet, hvor det også er muligt at købe en “to-go” øl og tage med hen på banen.

SUMMER AF LIV
Marine Event, der udlejer både og kajakker, samt laver arrangementer på Rotteøen, står for administrationen af “Stejlepladsen”, hvor det sommeren igennem vil summe af liv ved de forskellige boder, hvor gæsterne bl.a. kan få stillet deres sult, lavet deres helt unikke t-shirt, fodre gederne eller kigge på den flotte opslagstavle, der fortæller om det økologiske havbrug som Musholm har liggende ud for Skælskør.
Der sker hele tiden noget nyt i området, så de to venner der ejer Marine Event og Fiskerlejet, Anders Cruckov og Thomas Hansen har nok at se til.

error: Nej!