Fremhævede nyhederNyhederTurisme

Cirkus i verdensklasse på fredag

Oleg Izossimov i en flot håndstand, noget man ikke skal prøve derhjemme.

Du må ikke gå glip af Cirkus Arenas forestilling, når de gæster Stejlepladsen i Karrebæksminde på fredag den 28. juni kl. 17.00.

Jackie Berdino og Jimmy Folco har været rundt i verdenen, for at finde topartister til årets program, og det har det gjort rigtig godt.
Der er blevet sammensat et godt og varieret program, og overalt i landet, hvor cirkus kommer frem, få¨r de mange artister bragende bifald.
Størst bifal fik Duo Costace, et nummer i trapez, hvor de to artister laver det ene halsbrækkende trick efter det andet, og flere af dem kun med “mundbid”, altså hvor makkeren hænger fast med et “beslag” i munden.

PIGER MED RÅ MUSKELKRAFT

Søstrene Kolev tager publikum med storm i deres “stærke mænd” nummer.

Og så var der lige søstrene Kolev, der laver et helt unikt nummer, som man ellers kun har set “stærke mænd” udføre.
Her ville publikum slet ikke slippe de unge piger!
Naturligvis er der også heste, dromedarer, duer og en hund med i forestillingen, ligesom et hav af dygtige artister, så der er noget at glæde sig til.
Endelig skal vi ikke glemme Bubber, der efter 29 års fravær, igen er tilbage i manegen og på en blændende måde, kæder de mange numre sammen. Og samspillet mellem Bubber og klovnen Jimmy Folco, der også var med for 29 år siden, er uforligneligt.

error: Nej!