Fremhævede nyhederMad og drikkeNyhederTurisme

Det skal blive en god oplevelse

I morgen går det løs for alvor. Nyt menukort og nye medarbejdere.
-Vi har blandt andet ansat to kokke og en italiensk pizzaspecialist, og så skal vi til at lave vores mad helt fra bunden, fortæller den nye indehaver af Karrebæksminde Grill og Steakhouse Niels Groth.

GENNEMGRIBENDE RENOVERING
Men lokalerne var ikke bare lige sådan at starte op i.
-Vi gik straks igang med en større renovering, ligesom alle installationer, maskiner og komfurer fik en omgang eller blev skiftet ud, så vi idag står med noget, der virker, når der er brug for det.
-Hele isafdelingen har fået et løft, og de andre områder i huset er også blevet frisket op. De sidste maskiner kom i denne uge, så nu er vi klar til at lancere vores nye spisekort i morgen når vi åbner, fortæller Niels Groth, 54, der er uddannet kommis, men har arbejdet i hotel- og restaurationsbranchen siden ungdomsårene.

DET RIGTIGE HOLD
Niels Groth har som sagt ansat to kokke og en italiens pizzamand, og de skal sørge for at kvaliteten i maden er helt i top.
-Vi har fået samlet et godt hold, og vil lave det hele selv, så gæsterne får en god oplevelse.
Ligeledes er det Niels Groths håb, at kunne servere maden næsten lige så hurtigt, som gæsterne kommer på plads med deres drikkevarer. Og ikke længere noget med lange køer ud på fortovet.
Det er ikke muligt at udvide indendørs i “restauranten”, men udenfor skal der ske noget.
-Vi har planer om at udvide vores terrasse med en del pladser, idet et par meter af vejen Lungskyst er tinglyst vores ejendom.
Hvor meget udvidelsen kommer til at dreje sig om, må tiden vise, idet vejen også er brandvej.
Udover servering inde og ude, er der naturligvis også mulighed for take-away, og menukortet findes på www.enøsteakhouse.dk

NIELS GROTH er ny indehaver af Enø Grill- og Steakhouse, og han sætter alle sejl til, for at det skal blive en god oplevelse for gæsterne at besøge stedet. En udvidelse af terrassen er også med i planerne.
error: Nej!