Fremhævede nyhederMad og drikkeNyheder

Er det blevet tid til lidt mere motion

Hvis viseren på badevægten svinger for meget ud eller der i displayet på den elektroniske model står “En ad gangen”, så er det måske tid til at kigge lidt på et motions- og kostprogram.
Og her kan Oscar Pokriva måske være en hjælp.

Oscar Pokriva vil give personlig træning i Feriebyen, både ude og inde.

TRÆNINGSCENTER I FERIEBYEN
Oscar har igennem de seneste år kørt en masse succesfulde hold og personlige træningsforløb med medlemmerne i Happy2Fitness i Næstved, men nu åbner han sit eget center i lokaler i Feriebyen.
Her tilbyder han såvel virksomheder som privatpersoner assistance i forbindelse med træningsprogrammer.
-Om målet er muskelopbygning, konditionstræning, eksplosiv styrke eller vægttab, så kan jeg lave et varieret program, der tilgodeser alle krav, fortæller Oscar Pokriva.
Det lille lyse lokale er indrettet med enkle værktøjer, til at give brugerne en bedre kondition, og desuden råder han over de dejlige udendørsarealer med fjord og lystbådehavn som nærmeste naboer.
-Her vil vi naturligvis også træne, for på den måde at skabe de bedste muligheder for et godt forløb, påpeger Oscar.

GRUPPEFORLØB
Oscar Pokriva opretter hold på max. 10 personer, der får lov til at køre et program på et par måneder med helt personlige træningsforløb, tilpasset den enkelte deltager.
-Jeg har en del virksomheder som kunder, hvor jeg også kommer ud for at vejlede og rådgive, for på den måde måske at kunne skabe et sundere miljø for de ansatte.
Ligeledes er han i nogle tilfælde, hvor det er muligt, med til at starte små grupper op ude i virksomhederne, så medarbejderne kan bruge lidt tid hver dag på at træne.

Oscar Pokriva har startet bootcamp i Feriebyen med træningshold på max. 10 personer, der alle får en helt personlig vejledning og træning. Og remedierne er kommet på plads.

 

error: Nej!