Nyheder

EU’s skraldemand mødte de kendte

Du kan høre om møderne, når tidligere medlem af Europa-Parlamentet Freddy Blak kommer til ”Tirsdagstræf” den 14. september kl. 14.30 i Bethesda.

Willy Brandt, Bobby Charlton, Poul McCartney, Melina Mercouri, Nelson Mandela og Ted Kennedy er blot nogle af de kendte personer EU’s Skraldemand gennem 15 år, Freddy Blak har mødt på sin vej.

STOLT AF SINE TITLER
Han vil fortælle om mange af sine møder med “de kendte” og det kommer ikke til at skorte på sjove og spændende anekdoter fra hans 15 år i Europa-Parlamentet. Her blev han udover EU’s Skraldemand også benævnt som ”en elefant i en glasbutik”, titler, som han er meget stolt af.
Det lykkedes nemlig Freddy at få ryddet godt og grundigt op i den store svindel med EU-midler, som foregik. Ikke ved at sidde bag sit skrivebord i Bruxelles, men ved at tage på uanmeldte besøg hos dem, der svindlede.
Hans bramfrie måde at sige og gøre tingene på gav flotte resultater, men også en knytnæve direkte til kæben.

HONORAR TIL HJÆLP I FLYGTNINGELEJR
Foredraget er sponseret af specialrejsebureauet EUrejser® fra Karrebæksminde og Freddy Blaks honorar går direkte til Team Humanity, der arbejder på at forbedre forholdene for de mange tusinde børn, der stadig lever under helt umenneskelige forhold i den græske flygtningelejr i Moria, Grækenland.
Det er Karrebæk Menighedsråd der afholder arrangementet, og det er som sagt på tirsdag den 14. september kl. 14.30 i Bethesda på Kirkebakke 7, Karrebæk, og der er fri entre.

error: Nej!