Fremhævede nyhederHandelNyheder

Julen er i fuld gang i sognet

Lige pludselig kommer den, julen.
Sådan har det været i rigtig mange år, så derfor er forretningerne rundt omkring ude med julekataloger, udstillinger og mange andre tioltag, for at gøre opmærksom på denne, årets store overraskelse i rigtig god tid.

I Karrebæk sogn er der også gang i aktiviteterne.

GARAGE-JUL
Således har Bodils Garage haft gang i løjerne siden sidste weekend, og iderige Bodil Kragelund Rasmussen fortsætter i dag og de næste to weekender, 20.-21. og 27.-28. november med åbningstider alle dage fra 10-16.
Her sælger hun mange af de ting, som hun har fremstillet i i sit og gemalen Ole’s dejlige hjem i Alléen 10.

Tidligere har Bodil deltaget sammen med 4-5 andre kunstneriske sjæle i Earth Collections julemarked, men dette er aflyst i år, så derfor bruger hun disse dage i sin lille garage i Alléen, hvor der også bliver budt på en kop kaffe, hvis vejen falder forbi.

JUL VED KIRKEN
Karrebæk Menighedsråd er så heldige at have en masse utrolige hjælpsomme frivillige, der i øjeblikket er ved at lægge sidste hånd på julemarkedet  den 20. og 21. november fra 10-15 i Bethesda på Kirkebakken, lige over for kirken.
-Her er der også god mulighed for at gøre et godt køb, fortæller tovholder på arrangementet Else Bruun fra Menighedsrådets Aktivitetsudvalg.
-Der vil blive solgt forskellige juleting og brugskunst, julegran, kranse og puder, og så er der æbleskiver og kaffe til at varme sig på, og saft til børnene. Og vi skal heller ikke glemme, at 4H fra Karrebæk igen i år kigger forbi med nogle af de ting, de har fremstillet.

STEJLEPLADSEN ER OGSÅ MED
Også på det lille Street Market “Stejlepladsen” kommer der til at være julestemning.
Således fortæller guldsmed og smykkedesigner Anna Moltke-Huitfeldt at hun holder julemarked lørdag den 27. november fra 12-16 i hendes lille butik.
-Her vil der være lidt gode tilbud, hygge og en lille forfriskning, fortæller Anna Moltke-Huitfeldt.
-Kunderne bliver glade, når de bliver lidt forkælet og man som forretningsdrivende gør lidt ud over det sædvanlige, siger den dygtige smykkekunstner, der har haft rigtig mange kunder i det lille træhus for enden af Ved Broen.

UDEN MAD OG DRIKKE
Der er også fuld fart på hos Mia Søndergaard i B-spisehuset.
Hun kan have godt en snes siddende gæster inden døre.
Her bliver de udsat for de herligste tryllerier fra Mias potter og pander.
En stor del af Mias lækkerier bliver dog fremstillet til “take-away”.
Er de besøgende på “Stejlepladsen” mere til en pizza, så er Petersen Pizza det helt rigtige sted.
Her fremstiller brødrene August og Mads de skønneste pizzaer, som kunderne er meget velkomne til at tage med hjem eller måske spise dem på “Café Fiskerlejet”.
Her bydes der på rå hygge, enten indendørs eller på terrassen med udsigt over kanalen og fjorden, spændende øl og måske især glas, liflige vine og udsøgte drinks.

 

 

error: Nej!