Fremhævede nyhederMad og drikkeNyhederTurisme

Fru Yang vil servere sushi på “Stejlepladsen”

Det første af MarineEvents to grejskure er ved at være færdigt, og den kommende lejer kiggede lige forbi.

Direktør Yuqing Yang og udlejer Thomas Hvitfeldt Hansen foran det færdige grejskur, hvor Enø Sushi efter planen åbner i midten af maj måned.

Det er direktør Yuqing Yang fra Tokyo Running Sushi, der fra midten af maj forventer at kunne servere herlig frisklavet sushi fra den flotte bygning.
Fru Yang har haft forretningeer flere steder i Næstved, og nu er turen kommet til Karrebæksminde, hvor hun bl.a. skal samarbejde med de andre handlende på “Stejlepladsen” for at trække kunder til det attraktive område.

STREET-FOOD I KØBENHAVN OG AARHUS
Det er MarineEvent, der administrerer området i samarbejde med Næstved Havn og kommunen. MarineEvent har etableret vand, kloak og el på hele området, så der er ordnede forhold for alle lejere, som iøvrigt udvælges med omhu, for at det hele ikke kommer til at ligne et goglermarked.
Det er de to indehavere Anders Cruckov Hansen og Thomas Hvitfeldt Hansens store mål, at omdanne “Stejlepladsen” til et godt og hyggeligt sted at komme og ideerne har de hentet på forskellige street-markeder på bl.a. Papirøen i København og på Aarhus Street Food.

-Derfor er det også vigtigt, at vi finder de bedste lejere, så alle gæsterne, der lægger vejen forbi, får en god oplevelse her i Karrebæksminde, siger Thomas Hvitfeldt Hansen.

error: Nej!