Fremhævede nyhederMad og drikkeNyhederTurisme

Vi holder åbent hver dag

-Jeg har levet af gyros i over en måned, for at komme frem til den helt rigtige smag, fortæller Martin Rasmussen (med tommestokken), der til daglig er ansat i Bornholms Værn.
Sammen med sin kammerat Theis Olsson, der arbejder på en specialskole i Nordsjælland, havde de for en god måneds tid siden fået den ide, at de gerne ville overtage Frk. Solskins lokaler på “Stejlepladsen” og lave en lille butik, hvor de solgte den græske specialitet gyros, tilpasset de danske smagsløg.
Forretningen har de givet navnet Street Greek.

ÅBEN HVER DAG
De to kammerater har haft travlt med indretningen og for kort tid siden ansatte de Mikkel Plambech, der har arbejdet 16 år på Mc Donald og derfor kender ret meget til hurtig mad. Til at hjælpe sig med at ekspedere har Mikkel fået Marcos Seremet, og sammen tilbereder de nogle herlige græske gyros.
Det er meningen at der i løbet af forsommeren også kommer en lille menu på banen og nogle grillspyd, specielt tilegnet børnene.
Gyros skal spises lige når den er færdiglavet, så der er ingen tvivl om, at der nok skal blive tæt pakket rundt om den lille forretning, ligesom mange gæster på Fiskerlejet også vil benytte sig af det gode tilbud fra Street Greek.
Indtil videre holdes der åbent hver dag fra 16-20 og i weekenderne åbner de kl. 12.00.
-Der er blevet taget virkelig godt imod os, og selv om vejret ikke ligefrem har været til udendørs aktivitet, så har vi haft godt besøg lige fra starten, siger Martin Rasmussen, der kom hjem på orlov fredag eftermiddag, og straks lagde vejen forbi sin og Theis’ forretning, hvor Mikkel og Marcos havde travlt med at betjene kunder.

error: Nej!