Fremhævede nyhederNyhederTurisme

Karrebæk Høstmarked vender tilbage

4H-gården lige over for Karrebæk Skole lægger arealer til det traditionsrige høstmarked, der afvikles den 16. september fra 10-14.

-Vi glæder os til lørdag den 16. september, hvor vi igen kan byde inden for til Karrebæk Høstmarked, siger formanden for den lille forening Gunhild Krogager Carlsson, der i 6 år fra 2014 har afholdt det populære høstmarked ved Karrebæk Præstegård.

CORONA OG BYGGEPROJEKT
Under og efter nedlukningen i forbindelse med Coronaen havde Karrebæk Menighedsråd gang i planer og ansøgninger, så de bl.a. kunne omlægge gårdspladsen, så den blev mere sikker at færdes på, men behandlingen af disse ansøgninger er endnu ikke afsluttet.
-Derfor var der to muligheder for os, fortsætter formanden.
-Enten skulle vi lukke foreningen og sende pengene til de to foreninger der står anført i vedtægterne, eller vi skulle finde et andet sted at holde markedet.

4H GÅRDEN VED SKOLEN
Igennem årene har 4H været med ved arrangementerne, og Tina Pedersen fra 4H-gården, der kun ligger omkring 400 meter nede ad Kirkebakken tilbød at lægge arealer til rådighed.
-Det kunne vi simpelthen ikke sige nej til, forklarer Gunhild Krogager Carlsson, der sammen med bestyrelsen lagde vejen forbi, for at se på forholdene.
Og de var ideelle, ikke mindst fordi skolens store parkeringsplads ligger lige overfor.

STADIG LEDIGE PLADSER
Der blev straks sendt indbydelser ud til de stadeholdere, der havde været med tidligere, og mange af dem vendte tilbage med positivt svar.
-Det er vi naturligvis utrolig glade for, men der er stadig plads til et par stader mere, oplyser formanden.
I forbindelse med høstmarkedet den 16. september, vil der naturligvis være forskellige aktiviteter for børn, idet 4H også gerne vil vise, hvad de går og laver.
Så der bliver pony-træk, snobrød, hoppe-grise, spring med kæphest, åben stald og meget mere.
Der vil traditionen tro også være en lækker varm ret til billige penge fra Kanalkroen ligesom de også har lovet at lave gammeldags æblekage ligesom de tidligere år.

Billedserie fra Karrebæk Høstmarked 2019, der blev besøgt at små 2.00 gæster.

error: Nej!