ForeningerFremhævede nyhederNyheder

Bissepoesi med drukkammeraterne

Spændende foredrag af debutforfatteren Claus Pogel på Smålandshavet mandag den 23. september kl. 20.00. Billetindtægten går til Varmestuens Venner i Næstved, hvor der skal spare 250.000 kr. i år og en halv million næste år.

-En slags bissepoesi med drukkammeraterne, de store digtere, Berlin og fodbold som det ufravigelige og kærligheden som det bevægelige mål eller måske nærmere alle svinkeærinderne på vejen.
-Altid med stor veneration for de der ikke kan eller vil indordne sig; alle sjufterne, bumserne, løgnhalsene, og han har været der selv.

Sådan skriver forfatteren Martin Kongstad bland andet i sin anmeldelse af bogen ”Frank og fri til at mindes”.

Det er hjælpeorganisationen Svovlstikkerne, der hvert år hjælper godt 500 familier med julepakker i Næstved, der står for arrangementet, og alle billetindtægterne går ubeskåret til Varmestuens Venner.

Varmestuen i Næstved er et værested for hjemløse og misbrugere af stoffer, alkohol eller medicin og huser dermed nogle af de allersvageste borgere i samfundet. Spareplanen rammer således dem, der utvivlsomt har størst brug for støtte og omsorg. Støtteforeningen Varmestuens Venner, kan nu se frem til at modtage en donation, som følge af arrangementet, fortæller Hans Snestrup fra Svovlstikkerne.

Foredraget starter kl. 20.00, men der er mulighed for at nyde Smålandshavets 2-retters menu, som dog skal forudbestilles på kursuscentret.

Billetter til Claus Pogels foredrag kan købes på Kursuscenter Smålandshavet og på www.billetten.dk

error: Nej!