ForeningerFremhævede nyhederNyheder

Rekordbeløb til Svovlstikkerne

Det store smil var fremme på pilot Christian Dreist fra hjælpeorganisationen Svovlstikkerne og restauratør Kenneth Oppermann fra Kanalkroen.
Og det var der ikke noget at sige til!
Det årlige bankospil på kroen, der traditionen tro bliver udsolgt næsten før det er annonceret, indbragte små 25.000 kr. En auktion over et billede skænket af den dygtige og iderige kunstner Bodil Rasmussen i Allén 10 indbragte 2.500 kr. og så rundede den lokale ejendomshandler hele beløbet op til 30.000 kr.

“HAPPY HOUR” ELLER DOBBELT OP
Men det var ikke nok, for da resultatet blev offentliggjort, kunne en af gæsterne, Preben Jørgensen, der repræsenterede Else og Regnar Sommers Fond oplyse, at de doblede beløbet op, så det ialt blev på 60.000 kr., der alle går ubeskåret til Svovlstikkerne, som hvert år hjælper 500 familier i Næstved Kommune med julepakker.

Mange af deltagerne ved bankospillet kunne gå hjem med fine gevinster, som Ulla Pedersen igen i år havde hentet hos lokale og regionale sponsorer.
-Det er en øvelse som hun er verdensmester i, siger Kenneth Oppermann, der sammen med sit personale havde en travl men absolut hyggelig aften med en masse glade gæster.

SVOVLSTIKKERNE fik igen i år et pænt beløb fra Kanalkroens traditionsrige bankspil.
Så både restauratør Kenneth Oppermann og Christian Dreist (th) fra Svovlstikkerne, var godt tilfredse.
error: Nej!