Fremhævede nyhederNyhederTurisme

God sæsonstart for Enø Camping

Ulf Kærup Christensen på Enø Camping.

Hvis du havde tænkt dig en plads på Enø Camping 14 dage i skoleferien, så har du noget af et problem.
-Vi har ikke udsolgt, men det bliver meget svært at få mange sammenhængende dage på den samme plads, fortæller campingchef Ulf Kærup Christensen, der glæder sig over en god start på sæsonen med så godt som udsolgt i påskedagene.

FORNUFTIGT RESULTAT
På trods af corona- og brolukninger, kom Enø Camping fornuftigt gennem sidste sæson, og på nuværende tidspunkt ser det også lovende ud for denne sæson.
-I helligdagene frem til sommer er alt udsolgt i vores hytter og udlejningscampingvogne, mens der stadig er plads rundt omkring på pladsen. Folk er meget tidligt ude i år med at bestille plads, men vi er lidt spændte på, hvad der sker, når grænserne åbnes, og folk kan begynde at tage til udlandet, fortæller campingchefen.
Han har dog talt med en del gæster, der absolut ikke vil til udlandet, selv om vaccinationerne er i fuld gang.
-Så hellere blive hjemme og rejse lidt rundt i Danmark.

GLAMCAMPING
Udover 260 campingenheder på Enø Camping, tilbyder Ulf pæne nyrenoverede hytter og gode campingvogne, og som noget helt nyt, er der nu mulighed for at komme på “Glamcamping” for 2 voksne og 2 børn med 28 kvm. at boltre sig på.
-Nu må vi se, om det er noget der sælger, og så kan det godt være vi skal have lidt mere af det til næste år, smiler en glad campingchef, mens han lige for en lille snak med en af gæsterne, Lillian Johansen fra Svinninge.

error: Nej!