ForeningerFremhævede nyhederTurisme

Store Bådedag i Inderhavnen

Det er dagen enhver bådejer ser frem til. Dagen, hvor det er slut med at slibe, male, polere og smøre. Dagen, hvor man mødes på havnen og hjælper med at få bådene sat i vandet.
Den dag var idag i Næstved Sejlklubs Inderhavn, hvor et par store mobilkraner fra Palles Kraner, satte de mange sejl- og motorbåde i vandet på sikker og forsvarlig vis.

Sol og frisk vind var også med til at gøre de mange søsætninger til en god oplevelse, og mange lagde vejen forbi havnen, for at se de store kraner arbejde og de mange både blive sat i vandet.

ALT OPTAGET
Havnefoged Lars Jørsen fulgte slagets gang og havde det store smil fremme.
-Vi har alt udsolgt her i havnen, og folk på venteliste til en bådplads, fortæller han.

Bådsalget er eksploderet igen i år, og mange nye bådejere har ikke en plads til deres nyerhvervelse. Og det er ikke kun i Karrebæksminde, der er rift om pladserne. Det er det samme billede, der tegbner sig over hele landet.
-Man kan naturligvis godt få en gæsteplads, men de er meget dyrere end en fast plads, så det kan jeg ikke anbefale som en langtidsløsning, siger Lars Jørgensen.
Ideen med gæstepladser er i første omgang, at det, som ordet siger, er sejlere, der gæster havnen, der har fortrinsret til pladserne.

 

 

 

error: Nej!