Fremhævede nyhederHandelNyhederTurisme

Nye varer på nye hylder

Købmand Leif Breum Olsen er en glad mand!
I morgen åbner han igen sin SPAR Karrebæksminde, som har været lukket i en uge på grund af en kraftig ombygning.
Inden lukningen blev der solgt ud af varerne med 20-30 og 50% i rabat, så det, der var tilbage, kunne køres væk på en trillebør.

DET HELE ER NYT
-Så når kunderne kommer i butikken i morgen, er det nye varer på nye hylder. Prismærkningen er blevet elektronisk, så det er også nyt, fortæller en smilende Leif Breum Olsen.
-Men personalet er det samme, og de har knoklet hele ugen, for at få det hele klart til åbningen i morgen tidlig klokken syv. Der har været en enorm opbakning fra dem, Dagrofa og de håndværkere, der har arbejdet på opgaven. Det er jeg utrolig taknemmelig for.

NYT KONCEPT
Butikken er ikke blevet større, men det nye SPAR-koncept gør, at det føles sådan.
Og så er den blevet meget mere kundevenlig og nem at handle i, så det næsten ikke længere er nødvendigt at lave en indkøbsliste.
Lige inden for døren til højre støder kunderne på en friskvare-afdeling med kød og et stor grønt-område, og til venstre ligger bageriet og coffee to go afdelingen.
Længere inde i butikken er varerne sat op, så de passer sammen, og der er naturligvis også en stor afdeling med nonfood produkter, ligesom frostafdelingen har fået et gevaldigt løft.

HÅNDKØBSUDSALG FRA NÆSTVED LØVE APOTEK
Igennem mange år har apoteker Jacob Hjelme haft et håndkøbsudsalg hos Spar i Karrebæksminde.
-Det bibeholder vi naturligvis. Det er noget de lokale beboere er rigtig glade for, så den service har vi naturligvis også tænkt ind i det nye koncept, forklarer Leif Breum Madsen, mens et par leverandører står klar med varer til de nye hylder.

PÆNT OG RYDDELIGT
Vinafdelingen er også blevet noget af et tilløbsstykke og er blandt andet blevet udvidet med køleskabe til hvid, rosé og boblevin, så det er lige til at nyde hvor kunderne ønsker det.
Da vi besøgte SPAR Karrebæksminde mandag formiddag, var alt stadig organiseret kaos, men Leif lovede at det hele nok skulle være klart, pænt og ryddeligt til i morgen tirsdag, hvor han og hans dygtige medarbejdere åbner klokken 7. Og så er åbningstiden iøvrigt forlænget med 2 timer, så det fremover er fra kl. 07.00-21.00, noget der sikkert også vil trække mange nye kunder til.

error: Nej!