Bodils jul starter i weekenden


Bodil Rasmussens "Julegarage" i Alléen 10 er åben i denne og næste weekend fra 10-16.

Det behøver ikke være et slot eller en herregård, der danner rammen, og grever og baroner, der står som initiativtagere, for at julehyggen kan brede sig.
Det er Bodil Rasmussen i Alléen 10 et godt eksempel på. Hun har nemlig i en lang årrække holdt sin julestue i familiens lille garage, hvor der er lunt og rart, en masse spændende ting at se på, kaffe på kanden og så altid et stort smil fra Bodil. Bedre kan det næsten ikke være.

MASSER AF IDEER
Bodil er uddannet håndarbejdslærer og fuld af ideer og skøre påfund i forbindelse med sit håndarbejde. Og på spørgsmålet om hun selv får idéerne eller stjæler dem, er svart helt klart.
-Idéerne får jeg selv, og mange gange sker det, når jeg er på besøg i genbrugsbutikker, for at købe stof til mine ting.
-Pludselig ligger der et par store gode cowboy-bukser til en tier, og så ryger de med hjem, hvor jeg klipper dem i stykker og sætter dem sammen med andet stof til små og store tasker.

VARM NISSEPIGE TIL KOLD DÅSEØL
Bodils produktion er enorm, og derfor deltager hun også på en del markeder, bl.a. Karrebæk Høstmarked, hvor hendes mange herlige ting, hurtigt skifter ejer.
Der er et væld af julegaveidéer blandt Bodils mange fine ting, og så er der naturligvis ingen grænser for ting til selve julen, lige fra stofflag til juletræet, hjerter til at dekorere hjemmet med og så har hun da også lige, i en ledig stund, strikket nogle frodige nissepiger, der kan bruges omkring en kold jule-dåseøl eller sodavand.

Bodil holder åbent i denne weekend 11. og 12. november og weekenden 18. og 19. november, og så er hun med når Earth Collection og Slopkisten på Gl. Brovej 31 inviterer til det store julemarked den 25. og 26. november, alle dage fra 10-16. Det er afløseren for museets traditionsrige julemarked.
Endelig kan vi også nævne, at Bodil Rasmussen deltager i julemarkedet i Appenæs Forsamlingshus den 2. og 3. deccember også fra 10-16.


20171110 08:04