Der var BANKO til Svovlstikkerne

Lørdagens traditionsrige bankospil på Kanalkroen i Karrebæksminde til fordel for Svovlstikkerne, blev igen i år noget af et tilløbsstykke, hvor 98 gæster havde indtaget kroen til spisning og bankospil.

Restauratør Malene Hansen og initiativtager Ulla Pedersen havde sørget for gevinster fra lokale firmaer, leverandører og privatpersoner til alle deltagere, men de havde overladt fordelingen af gevinsterne til Frøken Fortuna, lykkens gudinde. Og hun fordelte de orange brikker på bankopladerne efter bedste evne.

30.000 TIL DET GODE FORMÅL
-Man kan ikke vinde hver gang. Sidste år vandt jeg heller ikke, var en af de kvikke bemærkninger.
Men der var en stor vinder, nemlig hjælpeorganisationen Svovlstikkerne, der sidste år kunne fordele over 500 julekurve til værdig trængende i Næstved Kommune.
De kan se frem til at få overrakt hele arrangementets overskud på 28.010 kr., rundet op af det lokale specialrejsebureau EUrejser, der i år kan fejre 20 års jubilæum, så Kanalkroen og dens gæster ender med at give 30.000 kr. til det gode formål, eller helt nøjagtigt 10.000 kr. mere end sidste år.

Ulla Pedersen og Restauratør Malene Hansen havde igen i år fået samlet præmier ind, så alle gæster kunne have fået en, hvis ikke Frøken Fortuna, lykkens gudinde, havde blandet sig. Arkivfoto: Finn John Carlsson.)