Købte kødudsalg og fik job på slagteriet

De kan næsten ikke vente. Det lyser ud af øjnene på dem. Nu skal vi altså til at komme i gang. Og på lørdag den 24. marts sker det. De to tidligere fiskehandlere Niklaes Skjold Jensen på 23 og hans kammerat Magnus Krag på 21, starter deres lille butik Enø Kød, på Stejlepladsen på Lungshave.

I en radius af kun 20 meter, ligger Fiskehuset Enø, Mogens på Kajen, Café Fiskerlejet og nu også Enø Kød, så man kan ikke udelukke at der bliver et samarbejde sommeren igennem mellem de 4 forretninger.

Niklaes og Magnus, der begge har arbejdet i fiskebutik, havde længe gået og talt om, at der helt sikkert godt kunne gå en kødbutik i Karrebæksminde, hvor 4 fiskeudsalg klarer sig fint.
Derfor kontaktede de den tidligere ejer af det lille kødudsalg, og spurgte, om de kunne overtage "butikken", der slet ikke havde kørt de sidste par år.

KØBTE BUTIK OG FIK JOB PÅ SLAGTERIET
-Det var helt OK, så vi lavede en aftale, der samtidig indebar, at vi blev ansat på slagteriet i Herlufmagle, hvor vi de sidste 4 måneder har knoklet men samtidig lært en masse om godt dansk kvalitetskød, og hvordan vi skal håndtere det, fortæller de to ivrige forretningsfolk.

-Nu skal det bare blive lørdag, og så er vi i gang. Det er noget vi har glædet os til, lige siden vi skrev under på aftalen, siger Niklaes.

-Vi har også allerede ideer til, hvordan vi fire forretninger her på hjørnet, skal kunne samarbejde om forskellige tiltage, så der skal nok komme til at ske noget, oplyser Magnus, med smil på læberne.


20180322 12:58