Spændende nyhed i Fiskerlejet VinCafé


Fra på lørdag kan der købes lækker mad i Fiskerlejet, når søstrene Connie Saabye og Maj-britt Hansen indleder samarbejdet med Noers To Go fra Næstved.

-Indtil nu har det været kotyme at gæsterne selv medbragte deres mad, hvis blot de købte drikkevarer på cafeen. -Dette har været en stor succes, som vi naturligvis fortsætter med, udtaler Maj-britt Hansen.-Men efterspørgslen på mad i cafeen er voksende og derfor er vi meget glade for, at vi nu kan tilbyde Tapas og Snacktallerkener fra Noers To Go i Næstved, så ingen af vores gæster sidder og sulter.Tina og Kim, der står bag ”Noers To Go” vandt iøvrigt iværksætterprisen i Næstved år 2016.

TAPAS OG VIN PASSER GODT SAMMEN
-Noer’s har besøgt os flere gange i VinCafeen sidste sommer og det blev startskuddet på et godt samarbejde, fortæstter Maj-britt.  -Tapas og vin går jo glimrende sammen, og tapas er ligeledes et godt supplement til hvad der ellers byder sig i Karrebæksminde.  Desuden er det nemt at håndtere i vores lille køkken, der ikke er beregnet til at lave mad. Noer’s leverer derfor dagligt tapas og snacktallerkner ned til os, oplyser Maj-britt.
-Mulighederne for god mad er efterhånden mange i området lige omkring os. Nyeste skud på stammen er Enø Kød, som vi hilser velkommen som naboer.


20180405 10:09